المقادير:
1 كوب زيت
1/2 كوب لبن
1 كوب سكر ناعم
1/2 كوب كاكاو خام
2 بيضة
1 كوب دقيق
م ص بيكنج بودر
فانيليا
رشة ملح
الطريقة :
نضرب السكر مع اللبن في الخلاط ثم نضيف عليهم الزيت
والكاكاو ونضرب تاني (دي طريقة الصوص )
نشيل مقدار كوب من الصوص على جنب
ثم نضيف لباقي الخليط الدقيق والبيض والبودر ونضربهم
بالخلاط
ندهن الصنية ونصب فيها الخليط
وندخلها الفرن 180 لمدة 20 دقيقة مع ملاحظة أن الكيكة مش
بتكون قبة أو منفوخة أوى
بعد ما تبرد نصب عليها الصوص ( اللي احنا شيلناه على جنب)
بعد ما تبرد نصب عليها الصوص ( اللي احنا شيلناه على جنب)
وتقطع حسب الرغبة .......
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق