مجلة ثقافية ترفيهية لجميع الأعمار مختصه بالرسم والفنون والموضه والجمال والديكورات ولفات الطرح

الخميس، 19 يناير 2017

كيفية عمل جاتوه بالشيكولاتة

المقادير:

1 كوب زيت

1/2 كوب لبن

1 كوب سكر ناعم

1/2 كوب كاكاو خام

2 بيضة

1 كوب دقيق

م ص بيكنج بودر

فانيليا

رشة ملح

الطريقة :

نضرب السكر مع اللبن في الخلاط ثم نضيف عليهم الزيت 

والكاكاو ونضرب تاني (دي طريقة الصوص )

نشيل مقدار كوب من الصوص على جنب

ثم نضيف لباقي الخليط الدقيق والبيض والبودر ونضربهم 

بالخلاط

ندهن الصنية ونصب فيها الخليط

وندخلها الفرن 180 لمدة 20 دقيقة مع ملاحظة أن الكيكة مش 

بتكون قبة أو منفوخة أوى
 بعد ما تبرد نصب عليها الصوص ( اللي احنا شيلناه على جنب) 
وتقطع حسب الرغبة .......





 للمزيد من المعلومات والنصائح :https://www.blogger.com

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

أتصل بنا

الاسم

بريد إلكتروني *

رسالة *

آخر التعليقات